Czwartki z Informatyką Śledczą

Miło nam poinformować, iż w ramach podpisanego z e-Detektywi sp. z o.o porozumienia w zakresie podejmowania, wzajemnego wspierania oraz realizacji przedsięwzięć na rzecz cyberbezpieczeństwa przystąpiliśmy do realizacji drugiej edycji projektu pod nazwą “Czwartki z Informatyką Śledczą”.

Jest on skierowany wyłącznie do przedstawicieli organów ścigania i wymiaru sprawiedliwości, a realizowany w postaci zamkniętego cyklu BEZPŁATNYCH szkoleń, obejmujących praktyczne zagadnienia z zakresu informatyki śledczej z jakimi można zetknąć się w trakcie zabezpieczania materiału dowodowego czy też prowadzenia postępowań przygotowawczych w sprawach związanych z problematyką cyberprzestępczości.

Dzięki uprzejmości Komendanta Wojewódzkiego Policji w Krakowie mamy możliwość realizacji wykładów w sali im. insp. Marka Woźniczki w KWP w Krakowie. Zajęcia prowadzone będą przez najlepszych specjalistów w branży, co pozwoli zagwarantować maksymalnie wysoki poziom przekazywanej wiedzy. Szczegóły spotkania zostaną podane wkrótce.

Wszystkich chętnych do udziału w spotkaniu zapraszamy do rejestracji (wyłącznie służbowy adres e-mail) poprzez wysłanie wiadomości na adres: szkolenia@e-detektywi.pl.